sunnuntai 7. elokuuta 2011

Chorizo-varras Timjami kastikkeella

Resepti neljälle:

Polenta kakku:
7,5dl vasikkalientä
1,5dl polenta jauhoa
100gr parmiano reggianoo

keitä liemi kiehuvaksi, lisää polenta jauho kokoajan sekoittaen. Hämmennä seosta noin 6min. Lisää raastettu parmesaani, ja jäähdytä valmis puuro vaikka kakkuvuuassa. Leikkaa jäähtyneestä kakusta stanssilla pyöreitä kakkusia ja paista lämpimäksi pannulla öljyssä n.3min/puoli.

Vartaat:
400gr Chorizo-makkaraa
1 punainen paprika
2 keltaista sipulia
4 solo-valkosipulia
Työnnä kaikki pilkotut raaka-aineet kostutettuihin vartaisiin, mausta suolalla ja lämmitä uunin grillivastuksella 250C n.6min

Timjami-kastike:
4 salotti sipulia
50gr timjamia
oliiviöljyä
1dl olutta
2rkl balsamicoa
2rkl muscovado sokeria
2,5dl demi glacea
4rkl bbq-kastiketta
freesaa sipulit oliiviöljyssä, lisää hienonnettu timjami ja freesaa vielä hetki. Lisää balsamico, kiehauta hetki ja lisää olut. Lisää loput raaka-aineet ja keitä n.20min kunnes kastikkeen paksuinen. Siilaa valmis kastike ja lisää vielä hieman hienonnettua timjamia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti