maanantai 20. kesäkuuta 2011

Sushikakku kylmäsavulohella


Pohja: kakkuvuuan pohjalle leikkasin sopivaksi kiekoksi täyjyvä realia, jonka kostutin kalaliemellä.

Täyte1: purkki smetanaa, 1 pieni salottisipuli hienonnettuna, 2rkl karkeaa dijon-sinappia ja n.200g pieneksi pilkottua kylmäsavulohta.


Täyte2: keitin jasmiiniriisiä 4hklö:n ohjeen mukaan. Lisäsin kylmään massaan n.2rkl valkoviinietikkaa. Riisimassa edellisen täytteen päälle ja leivinpaperi kanneksi. Leivinpaperin päälle laitoin yön ajaksi herneitä painoksi vähän "prässäämään" Riisin päälle voi vähän lisätä maun mukaan kuivattua chililastuja.

Kakku vetäytyi yön yli kylmässä, ja ennen tarjoilua lisäsin päälle vielä noi lohiruusukkeet ja korianteri silpun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti