Pitkän haaveilun jälkeen sain itsestäni sellaisen moodin päälle, että jaksaisin ruveta tänne kirjoittelee sattumuksista ja maku kokemuksista matkan varrelta. Niin ja tottahan toki hyvässä ruokablogissa pitää olla jonkun verran myös reseptejä ja hienosti kuvattuja settejä, joten yritän niitä tänne ahertaa lukijoiden iloksi.
Se että mitäs tässä on aikasemmin tapahtunut niin voin kertoa näin pähkinänkuoressa. Työskentelin 10-vuotta tieliikenteen tavarankuljetuksen parissa, joista neljä vuotta yrittäjänä. Pistin pillit pussiin kun mitta tuli täyteen noin vuosi takaperin. Lähdin toteuttaa unelmaani, ja pääsin kouluun sisälle viime marraskuussa. Koulua käyn monimuoto opiskeluna. Eli olen viikon koulussa ja kuusi viikkoa harjoittelussa. Siinä sivussa pitäis yrittää viel perhe ruokkia ja tehdä aivan ketullinen määrä etätehtäviä. Mut en en valita, mulla on tähän mennessä ollut aivan helkatin hauskaa ja olen kehittynyt hiivatisti siitä mistä lähdettiin. Ja siinä sivussa vaimokin on päässyt maistelee uusia "innovatiivisiä" luomuksia uusio keittiön puolelta. Toiset onnistunut toiset ei. Mut joo lähdenpä täst sitten iltaduuniin ihmettelee a la carte meininkejä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti